OdporúčameZaložiť web alebo e-shop
 

šípky DC RedDragon Nitra

yarinho
treba trošku osviežiť šípky, myslím, že Bédy price money je presne takýto príklad. Teším sa, že sa ti páči, verím, že stovečka bude tvoja :-)
famdy
Zlé jazyky hovoria, že Bédy je dohodnutý so všetkými účastníkmi, že ich pustí pred seba za 50€, začni šetriť Yarinho :-) Včul vážne - super nápad, kvitujem.
ikso
a zavretie bulom nebude za + bod?
Ráfek
Ahojte, napadla ma možnosť (po vzoru ZM) rozhodujúci leg odohrát kricotom. Nemuselo by to být každé kolo, ale určite by to oživilo stálé bouchání 501. Jinak už sa teším na ligu. Majte sa
ikso
kedze o chvilu nam odstartuje jesenna cast tak vas poprosim poslat nejake nove napady alebo pripomienky k pravidlam alebo nieco co by mohlo zlepsit uroven nasej ligy
yarinho
Trošku si nám počas sezóny chýbal, aby si nám poradil ako byť lepší.
yarinho
Som veľmi rád, že je to fajn.
fandy
Aby so len nekritzoval - Yarinho fajn, že výsledky po ostatnom kole už v nasledujúci deň. Zdá sa, že liga celkom, začína "mať gule"(menej šípkarov a aj menej najebaných, odsýpa to) - teda na pár prehreškov. A tiež je-bolo pekné, že o umiestnenie v tabuľke sa rozhodovalo až v poslednom kole a aj to až v samotnom závere, keď prví štyria priebežného poradia nepustili do semi už nikoho.
yarinho
takze oslavuju dvaja. to bude kolo...
Ráfek
máš popletený datum já se narodil 1.6. :-)
fandy
No nie som TATAR?!!! Príspevok som našiel - v hlavnom článku. Ospravedľňujem sa.Veľmi.Ale o tej tabuľke to platí.
yarinho
Humor
fandy
Kurva! Liga sa blíži ku koncu a výsledky "keď sa zachce"! A akousi čudnou náhodou sa strácajú príspevky, ktoré tu už raz "viseli" - tak tomuto už nerozumiem vôbec, veľmi sa divím, až žasnem nad ...
ikso
to marwel: http://dctoitoi.szm.sk/e107/news.php?item.1627.4
marwel
kde najdem vysledky z 29,3 region čo sa hralo v Nitre
ikso
ano 8 skupin = 8 nasadenych
Ráfek
Když bude 8 skupin, to bude aj 8 nasazených?
ikso
navrh k zmene pravidiel ... po vcerajsej skusenosti by bolo z casoveho hladiska pri ucasti 26 a viac hracov spravit radsej 8 skupin
ikso
v nedelu uzatvaram objednavku z dartscorner.co.uk ... kto by nieco chcel tak nech sa ozve
ikso
kto by si chcel nieco objednat z a180.co.uk alebo z dartscorner.co.uk, tak napiste do fora
Nový príspevok
nick
text
Odpíšte číslo
Zlatý partner:         
Strieborný partner:    

Mediálny partner:   
________________________________________________________

08.09.2014

novinky na novom webe www.sipkynitra.sk

 

08.09.2014

Už tento štvrtok si začneme užívať so šípkami až do konca januára 2015. Stretneme sa ako vždy od 17.20 hod v našom Pube Zvonica a zahájime jesennú časť. Pravidlá pre túto sezónu zostali rovnaké ako pominulé sezóny až na tieto zmeny:

- Nadstavbový turnaj TOP12 sme zúžili na elitný turnaj TOP8

- zvýšili sme finančné výhry v elitnom turnaji na krásnych 300€ pre víťaza TOP8, pre finalistu na 200€, pre tretie miesta na 100€ a pre piate miesta na 30€.

- nový finančný bonus Bédy price money v hodnote 100€

- vstupné 3€/kolo

Všetko ostatné zostáva a nechajme sa prekvapiť, kto bude Majstrom nitrianskej šípkarskej ligy jeseň 2014 (pravidlá).

Dostať sa do TOP8 sa naozaj oplatí a veríme, že športová motivácia obohatená o finančné odmeny Vás inšpiruje k pravidelnému navštevovaniu jednotlivých kôl. Všetci ste srdečne vítaní a veríme, že udržíme pozíciu jednej z najkvalitnejších líg na Slovensku a okrem nitrianskych hráčov sem budú radi chodiť aj hráči zo vzdialenejších miest.

 

07.09.2014

Vážení šípkari, šípkarky, priatelia klasických šípok,

radi by sme Vás pozvali do jesennej časti Nitrianskej šípkarskej ligy 2014, ktorú spúšťame už vo štvrtok 11. septembra 2014 o 17.20 hodine. Viac informácií už čoskoro.

 

23.06.2014

V sobotu 21.06.2014 sme úspešne uzavreli najúspešnejšiu sezónu Nitrianskej šípkarskej ligy krásnym celodenným šípkarským zážitkom. Postarali sa o to tí najlepší z najlepších a divadlo, ktoré sme si pozreli a zažili, bolo naozaj dokonalé. Náročný turnaj TOP12, ktorý sa hral 501 DI+DO ukázal, kto je v lige najlepší. Víťazom sa stal zaslúžene Miloš Bédy, ktorý triumfoval vo všetkých smeroch. Finále si zahral so skvelým hráčom Lacim Dianovským, ktorý odohral sústredený turnaj, ale vo finále už nemal dostatok síl. Najkrajšie zápasy turnaja sa odohrali v semifinále medzi Lacim a Jurim Vindišom a medzi Milošom a prekvapujúco Marekom Dzurňákom, ktorý nám ukázal, čo v ňom je. Miloša riadne potrápil a stal sa jediným hráčom vo vyraďovacej fáze, ktorý ako porazený uhral aspoň jeden set. Pekne zahrali aj ostatní postupujúci Feri Švihorík, Janko Galbavý, Marek Hlavatý a Pali Popovič, ktorí patria v našej lige k elitným stále sa zlepšujúcim hráčom.

Do turnaja Lucky loser sa prihlásilo 14 hráčov a najlepším sa stal skutočne najlepší a to Robino Kamenický, ktorý svojou úrovňou prekvapil a veríme, že v budúcej sezóne skončí v TOP12, do ktorej patrí. Finále si zahral s Maťkom Horečným, ktorý mal za sebou veľa veľa kilometrov, ale našiel v sebe dostatok energie, aby nám ukázal, že stále patrí medzi najlepších. Gratulujeme. Krásne šípky lietali z rúk aj Maťkovi Kajanovi a Adrianovi Ježíkovi.

Veľká vďaka patrí všetkým chlapcom z Nových Zámkov, bez ktorých by naša liga bola omnoho chudobnejšia, smutnejšia a držia nás zatiaľ vo vysokých číslach. Ďakujeme Ferimu Martinčekovi, ktorý príkladnou účasťou motivuje ostatných hráčov, aby sa zlepšovali práve u nás. Ďakujeme Marekovi Hlavatému za príkladnú účasť, jeho prítomnosť vždy oživí celý turnaj a prinesie pohodu, ktorú si radi prisvojíme. Ďakujeme Lacimu Dianovskému, ktorý nás okrem skvelých šípok, ktoré prerastajú kvalitu našej ligy vždy obohatí o dobrú náladu. Vďaka Jojovi Gazsovi, Jojovi Kosibovi, bratom Kajanovcom, Radovi Vargovi, Robinovi Kamenickému a o statným novozámčanom. Úcta patrí chlapcom z Trnavy, Pali Popovič, Adrian Ježík a Danko Kurovský a veríme, že sa vás v budúcej sezóne nazbiera ešte viac. Bábani Juri Vindiš a Feri Švihorík a cezpolní Marek Dzurňák, Maťko Horečný, Dušan Barczi a samozrejme všetci Nitrančania Miloš Bédy, Janko Galbavý, Roman Vágai, Juri Hudák, Robino Danáč, Miško Rafaj, Gabika Ivančíková... ...vy všetci ste Nitrianska šípkarská liga. Ďakujeme !!!

 
Víťazi oceňovaných disciplín Nitrianskej šípkarskej ligy Jar 2014
 
Majster ligy: Miloš Bédy
1. vicemajster ligy: Juraj Vindiš
2. vicemajster ligy: Ladislav Dianovský
Najviac bíng: Miloš Bédy - 29x
Najvyššie zavretie: Miloš Bédy - 170
Plná účasť: Miloš Bédy, Pavol Popovič, Roman Vágai
Cena fair-play: Dušan Barczi
Víťaz TOP12: Miloš Bédy
2. miesto TOP12: Ladislav Dianovský
3. miesto TOP12: Marek Dzurňák, Juraj Vindiš
5- miesto TOP12: František Švihorík, Ján Galbavý, Marek Hlavatý, Pavol Popovič
Víťaz Lucky loser: Róbert Kamenický
2. miesto Lucky loser: Martin Horečný
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sezóny jar 2014 sú v sekcii NŠL jar 2014.
Foto z turnajov TOP12 a Lucky loser tu.

 

17.06.2014

V sobotu 21.06.2014 sa odohrajú nadstavbové časti NŠL jar 2014 TOP 12 a Lucky Loser. Prezentácia do turnajov je o 12:00 a začiatok TOP 12 je o 12:30. V turnaji TOP12 sa bude hrať 501DI+DO, hráči budú rozdelení do 2 skupín po 6 hráčov. Zo skupín postúpia prvý štyria hráči a nasledovať bude jednostranný 8 miestny KO pavúk: (1.zápas A1‐B4, 2.zápas A3‐B2, 3.zápas A2‐B3, 4.zápas A4‐B1) V skupinách sa bude hrať best of 5 legs, vo štvrťfinále first to 2 sets best of 5 legs, semifinále a finále – first to 3 sets best of 5 legs. Dresscode je v turnaji TOP12 povinný. Ak sa nedostaví hráč z prvých 12 pozícií, bude nahradená jeho pozícia náhradníkom v poradí.

Skupina A:
1. Miloš Bédy(1), 2. Ladislav Dianovský(3), 3. Ján Galbavý(5), 4. Juraj Hudák(7), 5. los 9-12, 6. los 9-12.

Skupina B:
1. Juraj Vindiš(2), 2. Jaroslav Oprala(4), 3. František Švihorík(6), 4. Pavol Popovič(8), 5. los 9-12, 6. los 9-12.

(9. Marek Hlavatý, 10. Róbert Danáč, 11. Marek Dzurňák, 12. František Martinček)

Turnaj Lucky Loser sa bude hrať štandardne ako každé kolo NŠL jar 2014. Začiatok turnaja je po odohraní skupín TOP 12. Do turnaja sa môže prihlásiť každý účastník NŠL jar 2014 s účasťou minimálne 2 kolá a nepostupujúci zo skupín v TOP 12.

 

12.06.2014

Nádherné šípkarské predstavenie !!! Len týmito slovami sa dá opísať atmosféra a profesionalita hráčov, ktorí sa zúčastnili posledného kola našej ligy. O postavenie v konečnej tabuľke sa hralo až do posledného zápasu v poslednom kole, o tom svedčí kvalita a vyrovnanosť najlepších hráčov v nitrianskej lige. Víťazom posledného kola sa zaslúžene stal Laci Dianovský, ktorý predvádza excelentné výkony a boli sme veľmi radi celú sezónu, že sme si ho mohli užiť. Vo finále si zahral s Milošom Bédym, ktorý je vzorom lásky k šípkam. Zaslúžene sa stal Majstrom ligy a zadefinoval tak tento titul nasledovne: účasť na všetkých kolách v sezóne, najvyššie zavretie 170, najviac hodených bíng, najviac vyhratých zápasov, najviac vyhratých legov - ako skutočný víťaz, gratulujeme. Prvým vicemajstrom sa stal perfektne a vyrovnane hrajúci Juri Vindiš. Juri hodil za sezónu krásnych 20 bíng a najvyššie zavretie mal 153. Titul druhého vicemajstra si zaslúžene v poslednom kole vybojoval Laci Dianovský, ktorému sa podarilo hodiť 18 bíng a najvyššie zatvoril 135. Cenu za fair-play tento rok odovzdáme Dušanovi Barczimu, ktorý najazdil za našou ligou úctihodných 4200km a veľmi sa tešíme z jeho pokroku a pekného umiestnenia v tabuľke spomedzi rekordných 46 účastníkov za sezónu. Uzatvorila sa aj TOP12, do ktorej sa prebojovali Miloš Bédy, Juraj Vindiš, Ladislav Dianovský, Jaroslav Oprala, Ján Galbavý, František Švihorík, Juraj Hudák, Pavol Popovič, Marek Hlavatý, Róbert Danáč, Marek Dzurňák, František Martinček. Lucky losera si môže zahrať každý, kto má minimálne dve účasti v sezóne jar 2014.

Turnaj TOP12 a turnaj Lucky loser odohráme v sobotu 21.6.2014 o 12.30 hodine, prezentácia je od 12.00 hodiny. V elitnom turnaji TOP12 je povinný dresscode, v Lucky loserovi je odporúčaný. Všetkých, ktorí si svojou príkladnou účasťou počas celej sezóny získali miestenku do týchto uzavretých turnajov pozývame a tešíme sa na početnú účasť. Bude to stáť za to.

 
Štatistiky 22. kola
Počet hráčov: 17
Bingo - Miloš Bédy (3x), Juraj Vindiš (3x), Ján Šiňanský
Zavretie (100+) – Juraj Vindiš (130), Miloš Bédy (125), Pavol Popovič (109), Marek Dzurňák (107), Jaroslav Oprala (100)
Zavretie do 18. šípky - Miloš Bédy (3x), Ladislav Dianovský, Jaroslav Oprala, Juraj Vindiš
Zavretie do 15. šípky - Ladislav Dianovský (2x), Miloš Bédy, Juraj Vindiš
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sezóny jar 2014 sú v sekcii NŠL jar 2014.
 
 
Víťazi oceňovaných disciplín Nitrianskej šípkarskej ligy Jar 2014
 
Majster ligy: Miloš Bédy
1. vicemajster ligy: Juraj Vindiš
2. vicemajster ligy: Ladislav Dianovský
Najviac bíng: Miloš Bédy - 29x
Najvyššie zavretie: Miloš Bédy - 170
Plná účasť: Miloš Bédy, Pavol Popovič, Roman Vágai
Cena fair-play: Dušan Barczi

 

10.06.2014

Predposledné kolo Nitrianskej šípkarskej ligy toho veľa nezmenilo, napätie medzi pozíciami Vindiš - Oprala - Dianovský  je stále veľmi tesné. Jarino Oprala síce v priamom súboji s Lacim Dianovským vyhral, ale vo finále prehral veľmi tesne s Jurim Vindišom, keď za stavu 3:3 mohol zatvoriť každý z nich. Šťastena a pevná ruka Juriho Vindiša rozhodla o tom, že momentálne si udržuje dvanásť bodový náskok pred Jarinom a ten má pätnásť bodový náskok pred Lacim. Uvidíme, ako to dopadne, ale bude to určite veľmi zaujímavé. Rovnaký boj pretrváva aj na konci TOP12, keď o posledné miesta bojujú Martinček - Dzurňák - Rafaj - Ilavský. Feri Martinček sa dobrou hrou v predposlednom kole prebojoval na jedenáste postupové miesto a zamiešal tak karty. Posledné kolo bude určite veľmi zaujímavé a plné profesionality, preto pozývame každého, aby sa prišiel pozrieť alebo si zahrať.

POZOR, ZMENA !!! Posledné, 22. kolo odohráme neštandardne, v stredu, 11. 06. 2014 o 17.20 hod.

 
Štatistiky 21. kola
Počet hráčov: 18
Bingo - Miloš Bédy (4x), Ján Galbavý, Juraj Vindiš
Zavretie (100+) – Jaroslav Oprala (141), Juraj Vindiš (114), Ladislav Dianovský (104, 102)
Zavretie do 18. šípky - Ladislav Dianovský (3x), Juraj Vindiš (3x), Miloš Bédy (2x), Jaroslav Oprala (2x), Ján Galbavý
Zavretie do 15. šípky - Miloš Bédy
 
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

03.06.2014

Posledné dve kolá čaká Nitriansku šípkarskú ligu a veru, je o čo hrať. Majster ligy je jasný, miesta prvého a druhého vicemajstra sú ale úplne otvorené. Jarino Oprala sa svojou účasťou vo finále vrátil na druhé miesto, ale rozdiel od Juriho Vindiša a vo veľkom štýle hrajúceho Laciho Dianovského je len 8 bodov. Laci odohral veľký turnaj, keď získal 22 bonusových bodov, z toho dve zavretia do 15. šípky. Uzatvorenie TOP12 je tiež napínavé, keď o 12. pozíciu je bitka medzi Jankom Ilavským, Ferim Martinčekom a Miškom Rafajom. Na napínavé súboje sa spoločne môžme tešiť vo štvrtok 05.06.2014. Tento deň je to už 31 rokov, čo na tento svet prišiel jeden šípkar. Kto uhádne túto kvízovú otázku, dostane 52%-tnú odmenu.

Nepredvídateľnou príčinou sme museli upraviť pravidlá a to dátum posledného kola, ktoré sa malo hrať 12.06.2014, ale musíme ho posunúť o deň skôr, na stredu 11.06.2014 o 17:20 hod.

 
Štatistiky 20. kola
Počet hráčov: 20
Bingo - Ladislav Dianovský (2x), Martin Horečný, František Švihorík
Zavretie (100+) – Jaroslav Oprala (153), Juraj Vindiš (153), Ladislav Dianovský (135)
Zavretie do 18. šípky - Ladislav Dianovský (2x), Juraj Vindiš (2x), Miloš Bédy, Jaroslav Oprala
Zavretie do 15. šípky - Ladislav Dianovský (2x)
 
 
Štatistiky 19. kola
Počet hráčov: 13
Bingo - Miloš Bédy (4x), Jaroslav Oprala, Pavol Popovič
Zavretie (100+) – František Švihorík (121, 111), Miloš Bédy (110)
Zavretie do 18. šípky - Miloš Bédy, Pavol Popovič, František Švihorík
Zavretie do 15. šípky - Miloš Bédy
 

Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.

 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

20.05.2014

Po dlhšej odmlke prinášame opäť čerstvé novinky z Nitrianskej šípkarskej ligy, v ktorej sa nám toho veľa zmenilo. Víťazom osemnásteho kola sa stal Laci Dianovský, ktorý má formu ako hrom. Do finále sa dostal cez Mareka Hlavatého, Feriho Martinčeka, ktorý prekvapujúco porazil vo vyraďovačke Jarina Opralu a vo finále Miloša Bédyho. Miloš sa prebojoval cez Janka Ilavského a Juriho Vindiša. Miloš už má titul Majster ligy takmer naisto vo svojich rukách, ale krásne miesto prvého vicemajstra, ktoré takmer celú sezónu patrilo Jarinovi Opralovi teraz patrí Jurimu Vindišovi, ktorý sa skvelými a stabilnými výkonmi prepracoval až sem. Pozícia druhého vicemajstra zatial patrí Jarinovi, ale Laci je už dotiahnutý len na pár bodov, takže do konca sezóny to bude poriadne napínavé, alebo aj nie... Trofeje už sú pripravené, aj tento rok budú originálne, vyrobené z masívneho dreva od renomovaného rezbára Martina Heczka. Uvidíme, komu budú robiť radosť po sezóne. Poslednú príležitosť dostať sa do TOP12 má Dano Kurovský, keďže nesplní povinný počet účastí, ale ešte by sa to dalo, Danko, príď ! Na jeho miesto je tiež rozbehnutých niekoľko chlapcov, takže tešíme sa na výkony kvarteta Martinček - Ježík - Ilavský - Rafaj. Držíme palce, aby ste sa dostali do elitnej formácie Nitrianskej šípkarskej ligy a my, všetci skalní aj noví, sa uvidíme v devätnástom kole, ktoré odohráme štandardne vo štvrtok, 22. mája 2014 o 17.20 hod.

 
Štatistiky 18. kola
Počet hráčov: 12
Bingo - Ladislav Dianovský (3x), Miloš Bédy (2x), Juraj Vindiš (2x)
Zavretie (100+) – Miloš Bédy (106, 101)
Zavretie do 18. šípky - Ladislav Dianovský (2x), Juraj Vindiš (2x), Miloš Bédy
Zavretie do 15. šípky - Miloš Bédy
 
 
Štatistiky 17. kola
Počet hráčov: 18
Bingo - Ladislav Dianovský, Lukáš Svorad, Juraj Vindiš
Zavretie (100+) – Miloš Bédy (134), Jozef Kosiba (105), Ladislav Dianovský (100)
Zavretie do 18. šípky - Miloš Bédy (2x), Ladislav Dianovský (3x), Juraj Vindiš (2x), Jaroslav Oprala
 

Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.

 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

06.05.2014

Prémiové šestnáste kolo prinieslo so sebou očakávaný záujem a kvalitu. Na turnaj si prišli zahrať chlapci z Trnavy, Nových Zámkov, Bratislavy, Bábu a Nitry a bola naozaj skvelá atmosféra. Víťazom sa stal náš najlepší hráč Miloš Bédy, ktorý si pravdepodobne zaistil víťazstvo v celej lige. Vo finále narazil na fantasticky nabudeného Janka Galbavého, ktorý prešiel celým turnajom bez straty zápasu a odohral veľmi kvalitný turnaj. Veľkým prekvapením bolo vyradenie Laciho Dianovského vo štvrťfinále, keď nestačil na nášho hráča Juriho Hudáka, ktorý predviedol úžasné šípky a sebazaprenie a ukázal, že sa mu na prémiových kolách darí, keď sa opäť prebojoval až do semifinále. Sklamaním bol výkon Jarina Opralu, ktorý po slabých výkonoch v skupine vypadol hneď v prvom vyraďovacom kole a skomplikoval si už takmer jasnú pozíciu prvého vicemajstra. V priebežnomn poradí sa naňho dotiahli Juri Vindiš a Laci Dianovský a až do konca sezóny to bude na týchto pozíciach veľmi napínavé. Do TOP12 už poškuľuje aj Miško Rafaj a boj o posledné miesta je veľmi vyrovnaný. Napriek náročnej hre double in a double out padlo veľmi veľa bonusov a ich dvojnásobná hodnota bola o to väčšou motiváciou. Miloš Bédy dokonca zavrel do 15. šípky a dva krát do osemnástej. Jarino Oprala sa potešil aspoň dvom bingám a Laci Dianovský zavrel 110.

Ďakujeme všetkým hráčom za krásny turnaj a tešíme sa na ich ďalšie účasti a krásnu šípkarskú hru.

 

Sedemnáste kolo odohráme na štátny sviatok Deň víťazstva nad fašizmom, vo štvrtok 8. mája 2014 o 17.20 hod.

 
Štatistiky 16. kola
Počet hráčov: 24
Bingo - Jaroslav Oprala (2x), Miloš Bédy, Ladislav Dianovský, Martin Horečný, Michal Rafaj, Juraj Vindiš
Zavretie (100+) – Ladislav Dianovský (110), Ján Galbavý (109)
Zavretie do 18. šípky - Miloš Bédy (2x), Ladislav Dianovský, Martin Horečný, Jaroslav Oprala, Juraj Vindiš
Zavretie do 15. šípky - Miloš Bédy

Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.

 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

01.05.2014

15. kolo vyhral štvrtý krát za sebou Laci Dianovský, keď s prehľadom porazil vo finále Miloša Bédyho. Miloš počas turnaja zatvoril najvyšším finišom v sezóne a to nádherných a maximálnych 170. Po slabších výkonoch Juriho Vindiša sa skvele hrajúci Laci dotiahol tesne na pozíciu druhého vicemajstra našej ligy a uvidíme, ako karty pomieša dneskajšie prémiové kolo. Verím, že sa zídeme v čo najväčšom počte, keďže máme všetci voľno a Sviatok práce oslávime spoločne najkrajším hobby na svete - šípkami.

Prémiové 16. kolo, vo štvrtok 1. mája 2014 o 17.20 hod.

Štatistiky 15. kola
Počet hráčov: 16
Bingo - Miloš Bédy (2x), Ján Galbavý, Marek Hlavatý, Juraj Vindiš
Zavretie (100+) – Miloš Bédy (170), Jaroslav Oprala (100)
Zavretie do 18. šípky - Miloš Bédy (2x), Jaroslav Oprala (2x), Ladislav Dianovský
Zavretie do 15. šípky - Ladislav Dianovský, Juraj Vindiš

Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.

 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

23.04.2014

V štrnástom kole reagoval na výzvu "I want you to play darts" len Paľko Popovič, keď zavrel zatiaľ najvyšším finišom sezóny 160 a prekonal tak Paťkovu Kovácsovu stopäťdesiatštvorku. Na výzvu poraziť Laciho Dianovského nereagoval nikto - bez straty zápasu zvíťazil a nekompromisnými piatimi bingami a dokonca pätnástou šípkou zvíťazil vo finále nad našou nestarnúcou legendou Milošom Bédym, ktorý sa stal na Majstrovstvách republiky v družstvách 2014 Majstrom Slovenska v drese Dixákov - gratulujeme. Laci na svojom výlete za víťazstvom pozdravil Paľka Popoviča, Feriho Švihoríka, ktorý odohral výborný turnaj a Miloša Bédyho, ten porazil Juriho Hudáka a Jarina Opralu. Prvá trojka je stále tá istá, ale Laci pomaly poškuľuje po peknom pohári pre prvého alebo druhého vicemajstra - uvidíme...

Do konca súťaže nám zostáva ešte osem kôl a veríme v dramatizáciu jasných pozícií. Pokúste sa o to aj vy a po namáhavých tréningoch sa uvídeme v pätnástom kole, vo štvrtok 24.apríla 2014 o 17.20 hod.

Štatistiky 14. kola
Počet hráčov: 16
Bingo - Ladislav Dianovský (5x), Miloš Bédy (2x), Jaroslav Oprala (2x),Juraj Vindiš
Zavretie (100+) – Miloš Bédy (100), Pavol Popovič
Zavretie do 18. šípky - Ladislav Dianovský (3x), Miloš Bédy, Jaroslav Oprala, Juraj Vindiš
Zavretie do 15. šípky - Miloš Bédy, Ladislav Dianovský

Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.

 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

15.04.2014

 

V trinástom kole nastala konečne zmena na čele tabuľky, keď neúčasť Jarina Opralu využil Miloš Bédy a vystriedal ho na čele celkového poradia. Ako aj v predchádzajúcom kole, tak aj teraz, sa opäť stal víťazom novozámocký talent Laci Dianovský.  Laci sa do finále prebojoval cez Gabiku Ivančíkovú, Rada Vargu a Miloša Bédyho a vo finále si poradil s Jurajom Vindišom. Juraj si postupne poradil s Michalom Rafajom, Palkom Popovičom a Ferim Švihoríkom. Laci zase odkrojil kúsok z Jurajovho náskoku a pomaly sa približuje k tretiemu miestu celkového poradia. Tabuľka sa pomaly začína formovať a v súboji o prvé tri miesta si to rozdá štvorica titánov Bédy-Oprala-Vindiš-Dianovský. Aj na opačnom konci tabuľky sa črtá dráma, keď sa do TOP 12 vrátili Palko Popovič a Marek Dzurňák a od ostatných ich delí len minimálny náskok a každá neúčasť môže znamenať nepostúpenie medzi najlepších 12. Zaujímavosťou kola je zavretie 150 príležitostného účastníka našej ligy a zástupcu novozámockých šípok Robka Kamenického. Naša liga sa rozrástla o jubilejného 40. hráča Jozefa Kosibu, ktorý hneď pri svojej premiérovej účasti postúpil zo skupiny a dúfame, že sa stane pravideľným účatníkom našej ligy.

Tešíme sa na všetkých, starých aj nových hráčov, ktorí si prídu zahrať a stráviť štvrtkový večer pri šípkach.

 

Desiate kolo odohráme vo štvrtok 17.apríla 2014 o 17.20 hod.

Štatistiky 13. kola
Počet hráčov: 20
Bingo - Juraj Vindiš (2x), Miloš Bédy, Jozef Gazso
Zavretie (100+) – Róber Kamenický (150), Miloš Bédy (114, 105)
Zavretie do 18. šípky - Ladislav Dianovský (5x), Miloš Bédy (2x), Juraj Vindiš (2x)
Zavretie do 15. šípky - Ladislav Dianovský, Juraj Vindiš

Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.

 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

Nájde sa niekto, kto už konečne porazí Laciho alebo prekoná najvyšší finiš 154 Paťka Kovácsa. Ak si to práve TY, tak ťa čakáme vo štvrtok!!!


10.04.2014

V dvanástom kole sa stal kráľom novozámocký talent Laci Dianovský, ktorý sa famóznym výkonom prepracoval na štvrtú pozíciu priebežného poradia. Do finále kola sa dostal cez nového výborného hráča Janka Šiňanského, Feriho Martinčeka, ktorý odohral perfektný turnaj a dovolil si poraziť našu hviezdu Miloša Bédyho a vo finále Laci zdolal Jarina Opralu. Ten  prešiel cez Mareka Hlavatého a Janka Galbavého. Lacimu sa podarilo zavrieť do 12. šípky a je to pre našu ligu naozaj úžasný výsledok.

Posledné miesto v TOP12 je momentálne v kurze, keď oň bojuje viacero skvelých hráčov a preto sa tešíme všetci na tieto bratovražedné súboje.

 

Trináste kolo odohráme vo štvrtok 10. apríla 2014 o 17.20 hod.

Štatistiky 12. kola
Počet hráčov: 16
Bingo - Ladislav Dianovský (2x), Ján Galbavý, František Martinček, Roman Vágai
100+ - Ladislav Dianovský (126), Miloš Bédy (119), Ján Šiňanský (100)
Zavretie do 18. šípky - Miloš Bédy (4x), Ján Šiňanský
Zavretie do 12. šípky - Ladislav Dianovský
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

02.04.2014

Jedenáste kolo Nitrianskej ligy ukončilo prvú polovicu jarnej sezóny a víťazom sa stal Juri Vindiš, ktorý porazil Miloša Bédyho vo finále. Juri odohral výborný turnaj, keď v semifinále porazil Laciho Dianovského a vo štvrťfinále Paliho Popoviča. Miloš sa dostal do finále cez Juriho Hudáka a Jarina Opralu. Na čele rebríčka je stále, ale už tesnejšie, Jarino Oprala pred Milošom Bédym a Jurim Vindišom. DO TOP12 sa prebojoval výborným výkonom Janko Ilavský. Všetky odchodené kolá má zatiaľ sedem hráčov, z TOP12 len štyria, ktorí už teraz splnili podmienku na účasť do elitného nadstavbového turnaja. Na všetkých Vás sa tešíme a veríme, že v nasledujúcom kole sa stretneme viacerí a budeme sa spoločne tešiť z postupu nitrianskych hokejistov do finále hokejovej extraligy. Športu zdar a šípkam obvzlášť.

 

Dvanáste kolo odohráme vo štvrtok 03. apríla 2014 o 17.20 hod.

Štatistiky 11. kola
Počet hráčov: 16
Bingo - Ladislav Dianovský (2x), Miloš Bédy, Juraj Vindiš, Ján Galbavý, Pavol Popovič, Michal Rafaj
Zavretie do 18. šípky - Juraj Vindiš (2x), Miloš Bédy, Ján Ilavský
Zavretie do 15. šípky - Jaroslav Oprala
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

21.03.2014

Desiate kolo Nitrianskej šípkarskej ligy nás veľmi milo prekvapilo vysokou účasťou 25 hráčov. Prvý krát v sezóne sme boli rozdelení do ôsmych skupín po dvoch postupujúcich. Víťazom kola sa stal Jarino Oprala, ktorý porazil vo vyraďovacej fáze turnaja Feriho Švihoríka, Mareka Dzurňáka, Janka Galbavého a Juriho Vindiša vo finále. Juri postúpil cez Romana Vágaia, ktorý odhoral výborný turnaj, keď sa mu podarilo postúpiť zo skupiny, Danka Kurovského a Miloša Bédyho. Prekvapil skvelou hrou Feri Martinček, ktorý napriek nekompromisnému žrebu síce nepostúpil, ale zavrel najvyšší finiš 137 a zavrel do 18. šípky. Nováčikmi v súťaži sa stali Miško Kajan a Peter Gálfy zo širokej základni novozámockých šípkarov a veríme, že sa im páčilo a budú chodiť pravidelne.

Na čele priebežného bodovania je stále prekvapujúco Jarino Oprala pred Milošom Bédym a Jurim Vindišom. Na štvrtú pozíciu sa prebojoval skvelým výkonom Janko Galbavý a do TOP12 sa prebojoval so stúpajúcou formou hrajúci Marek Dzurňák.

Nezabudnime na sobotu 29.03.2014, kedy sa odohrá veľký turnaj Región Západ. Podrobnosti na plagáte tu:

 

Jedenáste kolo odohráme vo štvrtok 27. marca 2014 o 17.20 hod.

Región Západ odohráme v sobotu 29. marca 2014 o 10.00 hod.

 

Štatistiky 10. kola
Počet hráčov: 25
Bingo - Miloš Bédy, Juraj Vindiš, Ján Galbavý, Marek Hlavatý, František Švihorík,
Zavretie (100+) - František Martinček (137), Miloš Bédy (111), Juraj Vindiš (100)
Zavretie do 18. šípky - Miloš Bédy (2x), Juraj Vindiš (2x), František Martinček, Jaroslav Oprala,
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

19.03.2014

Vážené šípkarky a šípkari, nášmu mestu bolo po splnení podmienok ponúknuté miesto na odohratie Regiónu západ 2014, preto Vás všetkých srdečne pozývame na tento celodenný turnaj, ktorý sa odohrá v sobotu 29.3.2014. Prezentácia na turnaj je od 9.00 hodiny so začiatkom o 10.00 hodine. Tešíme sa na Vašu účasť a veríme, že si porovnáme kvality s ostatnými mestami a umiestnime sa na čo najvyšších pozíciách.

Podrobnosti na plagáte tu:

 

 

 

 

14.03.2014

Prinášame bleskové novinky z deviateho kola Nitrianskej šípkarskej ligy, ktorého sa zúčastnilo zatiaľ najmenej hráčov v sezóne. Pätnásť hráčov bolo rozdelených do štyroch skupín s dvomi postupujúcimi a najlepšie v turnaji si počínala naša hviezda Miloš Bédy, ktorý trpezlivou a vysoko taktickou hrou zvíťazil vo finále nad Jarinom Opralom 4:3. Milošova cesta do finále začala Marekom Hlavatým a pokračovala ťažkým a veľmi kvalitným semifinálovým zápasom s novozámockou legendou Lacim Dianovským, ktorého porazil 4:2. Jarino porazil v ťažkom zápase skvele hrajúceho Janka Ilavského a v semifinále jednoznačne Robina Danáča. Miloš zatvoril krásnu 15. šípku a Laci si doprial štyri zatvorenia do 18. šípky.

V priebežnom bodovaní sa toho veľa nezmenilo, do TOP12 sa dostal vďaka dobrej hre Janko Ilavský a vypadol Marek Dzurňák. Neprítomnosť Juriho Vindiša a Danka Kurovského využili prví dvaja, Jarino Oprala a Miloš Bédy a zväčšili si náskok pred treťou pozíciou, o ktorej boj je veľmi vyrovnaný. Tešíme sa na všetkých, ktorí si prídu zahrať a stráviť štvrtkový večer pri šípkach. Sme tu práve pre Vás.

Desiate kolo odohráme vo štvrtok 20. marca 2014 o 17.20 hod.

 

Štatistiky 9. kola
Počet hráčov: 15
Bingo - Miloš Bédy, Róbert Danáč
Zavretie (100+) - Ladislav Dianovský (110)
Zavretie do 18. šípky - Ladislav Dianovský (4x), Jaroslav Oprala (2x)
Zavretie do 15. šípky - Miloš Bédy
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

12.03.2014

Prémiové kolo má svoju premiéru za sebou a zúčastnilo sa ho pekných 23 hráčov. Double In najviac pasoval Jarinovi Opralovi, keď prekvapujúco zvíťazil v celom turnaji. Jarinova cesta za víťazstvom bola veľmi náročná, ale trpezlivou hrou prešiel cez Mareka Hlavatého, Danka Kurovského, Laciho Dianovského a Juriho Vindiša. Druhý finalista Juri Vindiš prešiel až do finále bez straty legu a jeho súpermi vo vyraďovacej fáze boli Paťko Kovács, Adrian Ježík a Juri Hudák, ktorý odohral perfektný turnaj. Juri Hudák má stúpajúcu formu a odmenou sú mu práve v tomto kole dvojité body. Kvalita hráčov Nitrianskej šípkarskej ligy ukázala, že napriek náročnej 501 Double In je možné uhrať krásne bonusové body, Jarino Oprala si doprial do 15. šípky a Laci Dianovský v pohodičke odhádzal 6x do 18. šípky, skvele hrajúci Marek Dzurňák zase zatvoril tri krát 100+.

Dvojité body v prémiovom ôsmom kole podľa očakávania zamiešali karty a došlo k veľkým zmenám, keď sa menila prvá pozícia priebežného bodovania a doterajšieho lídra Miloša Bédyho, ktorému turnaj vôbec nevyšiel, strieda na čele Jarino Oprala. Do TOP12 vďaka heroickým výkonom poskočil Juri Hudák a Marek Dzurňák, vypadli Feri Martinček a Palko Popovič, ktorému sa už dlhšie nedarí, ale veríme, že kríza pominie a ukáže jeho povestné devätnástkové triple.

Deviate kolo odohráme vo štvrtok 13. marca 2014 o 17.20 hod.

 

Štatistiky 8. kola
Počet hráčov: 23
Bingo - Miloš Bédy, Róbert Danáč, Ladislav Dianovský, Marek Hlavatý, Daniel Kurovský, Juraj Vindiš,
Zavretie (100+) - Marek Dzurňák (117, 111, 110), Róbert Danáč (115), Marek Hlavatý (110)
Zavretie do 18. šípky - Ladislav Dianovský (6x), Juraj Vindiš (2x), Juraj Hudák, Daniel Kurovský, Pavol Popovič,
Zavretie do 15. šípky - Jaroslav Oprala
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

04.03.2014

Formu ako hrom má momentálne Laci Dianovský, ktorý sa stal druhý krát za sebou víťazom. V siedmom kole zvíťazil vo finále nad Jurim Vindišom 4:2. Na ceste do finále porazil Miloša Bédyho, skvele hrajúceho Janka Galbavého, ktorý zavrel do 15. šípky a krásne kolo si spríjemnil ešte jedným bingom a zavretím do 18. šípky a vo osemfinále Adriana Ježíka. Juri Vindiš tiež ukázal, že jeho forma začína byť stabilná a do finále postúpil cez Jarina Opralu, Dana Kurovského a Juriho Hudáka. Prekvapením kola bolo 0 bonusových bodov pre vedúceho v priebežnom bodovaní Miloša Bédyho a kuriozitkou sa blysla  skupina B, keď všetci piati účastníci mali stav na zápasy 2:2. Čierny Peter zostal v rukách Paťka Kovácsa, ktorý nepostúpil z tejto skupiny, ale sa aspoň potešil jedným bingom. Výborný turnaj odohrali opäť chlapci z Nových Zámkov, keď postúpil zo základných skupín každý z nich. Výbornú formu si udržiavajú Marek Hlavatý a Feri Martinček, ktorý už druhé kolo za sebou zavrel 100+, tentokrát to vyskúšal cez 119.

Na tretie miesto v priebežnom bodovaní sa prebojoval Juri Vindiš a boj o toto miesto začína byť poriadne napínavý, keď oň majú reálnu šanci hrať Dano Kurovský, Janko Galbavý a Feri Švihorík. Prvé dve miesta sa nemenia, ale najbližšie kolo určite veľmi zamieša karty. Najbližšie kolo bude prémiové, bude to prvé kolo v histórii ligy, kedy sa každému účastníkovi zdvojnásobujú body, preto očakávame veľkú účasť. Ak príde 25 a viac hráčov, použijeme výnimku z pravidiel, a budeme hrať na 8 skupín po 2 postupujúcich.

Prémiové ôsme kolo odohráme vo štvrtok 6. marca 2014 o 17.20 hod.

 

Štatistiky 7. kola
Počet hráčov: 21
Bingo - Ján Galbavý, Patrik Kovács, Michal Rafaj
Zavretie (100+) - František Martinček (119), Ladislav Dianovský (100)
Zavretie do 18. šípky - Ladislav Dianovský (6x), Juraj Vindiš (5x), Ján Galbavý, Jaroslav Oprala
Zavretie do 15. šípky - Ján Galbavý
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

25.02.2014

Šieste kolo Nitrianskej šípkarskej ligy patrilo najväčšej novozámockej šípkarskej legende všetkých čias Lacimu Dianovskému, ktorý sa nadýchol čerstvej šípkarskej sily a ukázal nám, že stále patrí medzi našu elitu. Bez straty zápasu sa stal víťazom kola, keď zdolal vo finále, ale aj v základnej skupine, Jarina Opralu. Jarino sa dostal prekvapujúco cez semifinále s Milošom Bédym a trpezlivou a kvalitnou hrou ho zdolal 4:2. Miloš opäť udržal formu a zavrel dva krát do 15. šípky. Druhé semifinále odohrali v kvalitnom zápase Laci Dianovský s Jurim Vindišom rovnakým výsledkom 4:2 pre Laciho. Perfektný turnaj odohrali chlapci z Nových Zámkov, keď postúpili zo skupiny aj Feri Martinček aj Martin Kajan. Feri si šupol luxusné bingo, zavrel stovečku a Martin zavrel 107. Skvelým výkonom sa Feri vrátil späť tam, kam patrí - do TOP12. V priebežnom bodovaní sa menila pozícia na druhom mieste, keď využil neúčasť Dana Kurovského Jarino Oprala. Najlepšej trojke už šliape na päty Juri Vindiš, ktorého skok medzi nich je len otázkou času.

Zo všetkých šípkarských výkonov a chuti šípkarov zúčastňovať sa pravidelne i nepravidelne, sa veľmi tešíme a budeme radi za každého ďalšieho, kto sa bude chcieť šípkami u nás baviť.

Siedme kolo odohráme vo štvrtok 27. februára 2014 o 17.20 hod.

 

Štatistiky 6. kola
Počet hráčov: 19
Bingo - Juraj Vindiš (2X), Róbert Danáč, Ladislav Dianovský, Marek Hlavatý, František Martinček, Jaroslav Oprala, Pavol Popovič,
Zavretie (100+) - Juraj Vindiš (108), Martin Kajan (107), Miloš Bédy (102), František Martinček (100)
Zavretie do 18. šípky - Miloš Bédy (3x), Ladislav Dianovský, Jaroslav Oprala
Zavretie do 15. šípky - Miloš Bédy (2x)
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

17.02.2014

V piatom kole Nitrianskej šípkarskej ligy vstal z popola Fénix a to vo veľkom štýle. Najväčšia legenda nitrianskych šípiek všetkých čias Miloš Bédy odohral extrémne kolo, keď bez straty zápasu zvíťazil, dovolil si dve zavretia nad 100 a 5 krát rozosmial svojich spoluhráčov zavretím do 15. šípky. Podarilo sa mu získať rekordných 32 bonusových bodov. Vo finále porazil Juraja Vindiša, ktorý stále ukazuje, že je stále prvým vicemajstrom a po Milošovi je najlepším hráčom našej ligy.

Perfektný turnaj odohral Miško Rafaj, keď to dotiahol až do semifinále a porazil ho neskorší víťaz Miloš Bédy. Zobudil sa aj Juri Hudák a s úžasným výkonom a sebazaprením postúpil do štvrťfinále a opäť bol porazený Milošom. Štandardne skvelé výsledky udržal aj Janko Ilavský, Janko Galbavý a príjemné prekvapenie sezóny Feri Švihorík, keď si udržal štvrtú pozíciu v priebežnom bodovaní.

Piateho kola sa zúčastnilo nádherných 27 hráčov, čo nám spôsobilo menšie organizačné komplikácie a dobudúcna budeme musieť vylepšiť hráčsky plán pri takomto počte hráčov, pretože finále končilo až pred polnocou. Napriektomu sa tešíme každému hráčovi a hráčke, ktorí obohatili toto naozaj bohaté šípkarské kolo a ďakujeme, že nás posúvate dopredu a stávate sa spolu s nami tvorcami našej ligy.

Šieste kolo odohráme vo štvrtok 20. februára 2014 o 17.20 hod.

 

Štatistiky 5. kola
Počet hráčov: 27
Bingo - Róbert Danáč, Jaroslav Oprala, Juraj Vindiš
Zavretie (100+) - Miloš Bédy (129, 120), Ján Galbavý (116), Juraj Vindiš (100)
Zavretie do 18. šípky - Juraj Vindiš (2x), Miloš Bédy
Zavretie do 15. šípky - Miloš Bédy (5x)
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 

11.02.2014

Štvrté kolo Nitrianskej šípkarskej ligy prinieslo historickú zmenu na čele priebežného bodovania a momentálnym vládcom všetkých šípkarov je trnavčan Daniel Kurovský, ktorý predvádza v našej lige úžasné výkony. Vo finále zdolal Miloša Bédyho 4:1 a druhý krát v rade v semifinále Jarina Opralu. V druhom semifinále sa stretli Miloš Bédy a po rekonvalescencii pripravený Juri Vindiš, ktorí odohrali nádnerný zápas. Miloš zatvoril krásny leg do 15. šípky. Prvý krát v sezóne si prišiel zahrať 2. vicemajster z minulej sezóny Juri Lisý a hneď sa mu podarilo postúpiť do štvrťfinále, v ktorom ho porazil neskorší víťaz Dano Kurovský. Nádherné šípky predvádza vo skvelej forme hrajúci Marek Dzurňák, keď si dovolil zavretie 132 a jedno bingo. Vo štvrťfinále ho porazil neskorší finalista Miloš Bédy.

Stále výsostne očakávame príchod novozámockej legendy Laciho Dianovského a jeho krásne šípky nám veľmi chýbajú. Takisto sa tešíme aj na ostatných novozámčanov a na ich šípkarskú atmosféru, ktorou nás vždy obohatia a práve aj kvôli ktorej sa tešíme na každý ďalší šípkarský štvrtok.

Piate kolo odohráme pred sviatkom všetkých zaľúbených do šípkarenia vo štvrtok 13. februára 2014 o 17.20 hod.

 

Štatistiky 4. kola
Počet hráčov: 19
Bingo - Daniel Kurovský (3x), Miloš Bédy (2x), Marek Dzurňák, Ján Galbavý, Juraj Lisý, Pavol Popovič, Juraj Vindiš
Zavretie (100+) - Marek Dzurňák (132), Juraj Vindiš (128), František Švihorík (120), Juraj Lisý (109), Jaroslav Oprala (104, 102), Daniel Kurovský (104)
Zavretie do 18. šípky - Miloš Bédy (2x), Daniel Kurovský (2x), Ján Galbavý, Jaroslav Oprala, František Švihorík
Zavretie do 15. šípky - Miloš Bédy
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

03.02.2014

Tretie kolo Nitrianskej šípkarskej ligy ovládol trnavský hráč číslo jedna Dano Kurovský, keď zvíťazil bez straty zápasu a prehupol sa na druhé miesto priebežného bodovania. Predviedol nádherné zavretie do 15. šípky. Vo finále porazil Feriho Švihoríka, ktorý porazil našu hviezdu Miloša Bédyho v napínavom zápase 4:3. Krásny turnaj odohral Paťko Kovács a veľkým štýlom zatvoril zatiaľ najvyššie zavretie v sezóne 154 cez T60-T60-D17. Darilo sa aj Jankovi Ilavskému, keď ovládol základnú skupinu B, v ktorej jednoznačne zvíťazil a po prvý krát sa posunul do TOP12 našej ligy.

Jarná časť je zatiaľ riadne zamotaná a najväčší favoriti zaostavájú za predsezónnymi predpokladmi. Po treťom kole prekvapujúco naďalej kraľuje Jarino Oprala. Na dosiahnutie úplnej kvality nám veľmi chýba perla novozámockých šípiek Laci Dianovský a dlhoočakávaný je aj príchod Juriho Vindiša po zdravotných komplikáciách. Na všetkých nových aj skalných hráčov sa veľmi tešíme a veríme, že sa stretneme v počte ako na prvom kole a spolu dokážeme, že hráme jednu z najkvalitnejších steelových líg na Slovensku.

Štvrté kolo odohráme vo štvrtok 6. februára 2014 o 17.20 hod.

 

Štatistiky 3. kola
Počet hráčov: 18
Bingo - Miloš Bédy (2x), Ján Ilavský, Daniel Kurovský
Zavretie (100+) - Patrik Kovács (154), Róbert Danáč (124), Miloš Bédy (116, 112, 111)
Zavretie do 18. šípky - Miloš Bédy (2x), Daniel Kurovský
Zavretie do 15. šípky - Daniel Kurovský
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

24.01.2014

Druhým kolom Nitrianskej šípkarskej ligy sme rozšírili portfólio hráčov, ktorí sa zúčastnili tejto sezóny, na 30, čo je po dvoch kolách úžasná bilancia.

Po krátkej strate formy nášho najlepšieho hráča Miloša Bédyho sa otvoril opäť priestor pre ambicióznych šípkarov, ktorí po tichu poškuľujú po najvyšších miestach. Víťazom kola sa stal Jarino Oprala, keď odohral veľmi kvalitný turnaj s dvoma bingami a zavretím do 18. šípky. Vo finále porazil vo výbornej forme hrajúceho Adriana Ježíka z Trnavy, keď na ceste do finále vyradil našich dvoch hráčov, Janka Galbavého a Robina Danáča. Veľmi krásne sa pozerá na výslednú tabuľku, keď po dvoch kolách sú na prvých štyroch miestach chlapci z Nitry. Perfektné šípky hral celý turnaj Marek Dzurňák, keď zatváral takmer každý víťazný leg na prvú alebo druhú šípku. Prekvapením je postup Romana Vágaia až do štvrťfinále s nešťastnou prehrou 3:2 s Robinom Danáčom. Vlastnú súťaž hrajú chlapci z Trnavy, ktorí okupujú 7. až 9. miesto za sebou, najlepším je zatiaľ Adrian Ježík.

Veľmi sa tešíme z nového hráča Dušana Barcziho, ktorý si prišiel zahrať vôbec po prvý krát a pricestoval len kvôli našej lige až z Bratislavy. Šípky nikdy predtým nehral, ale majtrovstvá sveta počas decembra na Eurošporte ho natoľko zaujali a motivovali, že to musel prísť vyskúšať. Všetci, ktorí to chcete napríklad aj z tohto dôvodu skúsiť, ste v našej lige úctivo vítaní.

Tretie kolo odohráme vo štvrtok 30.01.2014 o 17.20 hod.

 

Štatistiky 2. kola
Počet hráčov: 20
Bingo - Jaroslav Oprala (2x), Marek Dzurňák, František Martinček
Zavretie (100+) - Ján Galbavý (112), Róbert Danáč (102), Marek Dzurňák (100)
Zavretie do 18. šípky - Marek Hlavatý, Jaroslav Oprala, František Švihorík
 
Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

21.01.2014

Vážení sympatizanti šípiek, šípkarský klub DC RedDragon Nitra a Biliard club Lipi Vás pozývajú na príjemné strávenie nedeľného obeda na turnaj v elektronických šípkach, ktorý sa uskutoční 2. februára 2014 o 16.00 hodine v Biliard clube Lipi na Pešej zóne (Štefánikova trieda 18). Viac info na plagáte (setmi sú myslené legy). Vstupné sú dva evríčky a hráme pre zábavu, konzumné a vecné ceny. Na všetkých sa tešíme a možno trošku zmeny nikdy nezaškodí. Pekné šípky.

 

17.01.2014

Prvé kolo Nitrianskej šípkarskej ligy máme za sebou a začali sme naozaj vo veľkom štýle, keď sa zúčastnilo 26 hráčov. Veľkú radosť nám spravili najmä noví hráči, ktorí si nás vďaka našej tradícii a úžasnej spolupráci najmä s portálom MojaNitra.sk a Slovenským rozhlasom našli a neváhali prísť a zúčastniť sa.

Víťazom prvého kola sa stal Juraj Vindiš, ktorý porazil vo finále Miška Sulovského. Naša hviezda Miloš Bédy skončil vo štvrťfinále na ruke neskoršieho víťaza Juriho Vindiša, ktorý porazil v semifinále Dana Kurovského. V hornej časti prešiel najďalej z Nitrančanov Janko Galbavý, keď ho porazil finalista Miško Sulovský. Nádherný turnaj odohral nováčik Lukáš Valkovič, ktorý sa dostal až do štvťfinále a svojou hrou nás všetkých veľmi milo prekvapil. Juri Vindiš hneď využil nový bonus a pripísal si historicky prvé štyri bonusové body za krásne zatvorenie do 15. šípky.

Prvý krát sme museli hrať na všetkých šiestich terčoch a bolo veľmi krásne pozerať sa na takúto obrovskú účasť. Veľmi pekne ďakujeme všetkým hráčom a veríme, že sme každému spravili radosť zo šípok a z turnajovej atmosféry. Veríme, že sa všetci a ešte aj ďalší, uvidíme na ďalší štvrtok.

Ďalšie kolo odohráme vo štvrtok 23.01.2014 o 17.20 hod.

 

Štatistiky 1. kola
Počet hráčov: 26
Bingo - Miloš Bédy (2x), Marek Dzurňák, Daniel Kurovský, Michal Sulovský, Juraj Vindiš,
Zavretie (100+) - Jaroslav Oprala (116), Adrian Ježík (105)
Zavretie do 18. šípky - Juraj Vindiš (2x), Miloš Bédy, František Švihorík, Daniel Kurovský, Martina Vidová
Zavretie do 15. šípky - Juraj Vindiš

Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jar 2014.
 

JUNIORI a hráči, ktorí prídu na turnaj PRVÝ KRÁT - POZOR, úhrada za štartovné ZADARMO!!!

POZOR, REKLAMOVAŤ ZLE SPOČÍTANÉ BODY JE MOŽNÉ LEN JEDNO KOLO DOZADU, PRETO PROSÍME PRAVIDELNÚ KONTROLU SVOJICH STAVOV.

 
17.01.2014
 
Prvý turnaj nového kalendárneho roka, ktorého výsledky sa budú započítavať do rebríčka SŠF sa bude konať ako vlani,  v Nitre, a to už budúcu sobotu 25. januára, sa v Pube Zvonica uskutoční V. Nitranský pohár (Región Západ 3 v klasických šípkach sezóna 2013/2014).
Podrobnosti na plagáte tu:

 

16.01.2014

Na základe pripomienok, za ktoré veľmi pekne ďakujeme, sme uzavreli pravidlá pre sezónu jar 2014. 

Keďže je liga zoskupením amatérskych hráčov a hrávame šípky ako naše hobby, prosíme všetkých hráčov, aby takýmto spôsobom pristupovali ku hre a organizácii turnajov. Pripomienky a návrhy hráčov prosíme adresovať na členov predstavenstva ligy (pre jar 2014 sú to Miloš Bédy, Ján Galbavý, Jaroslav Oprala). Robíme to pre seba, aby sme sa tešili na každé ďalšie kolo.

 

Pravidlá NŠL jar 2014.

 

14.01.2014

už len 2 dni...

 

14.01.2014

Menší článok o našej lige.

09.01.2014

Horúcou novinkou v jarnej časti súťaže bude zavedenie prémiových kôl, ktoré sme určili počas tejto sezóny dve. Budú sa konať 6. marca a 1. mája. Premiové kolo budeme začínať doubleom, takže hráme systém 501DI+DO a body sa každému účastníkovi zdvojnásobia!!! Veríme, že sme Vás motivovali a budete sa tešiť práve na tieto dva termíny, kedy budete mať vyššiu šancu dobehnúť, prípadne predbehnúť vašich súperov, ktorí sa nebudú môcť ako najust v daný termín zúčastniť :-).

Prípadné nápady, podľa možnosti konštruktívne, prosím dajte vedieť buď v diskusii alebo priamo mne. Posledný termín zmien a doplnkov pravidiel jarnej časti bude do 15.1.2014, po tomto dátume budú prípadné zmeny v pravidlách zapríčinené len vyššou mocou a nepredvídateľnou príčinou.

Pravidlá NŠL jar 2014.

 

08.01.2014

Vážení šípkari, šípkarky, priatelia klasických šípok,

radi by sme Vás pozvali do jarnej časti Nitrianskej šípkarskej ligy 2014, ktorú spúšťame vo štvrtok 16. januára 2014 o 17.20 hodine. Jarná časť bude mať 22 kôl a majstrom sa stane ten najlepší. Do novej sezóny Vám prajeme to najlepšie, veľa úspechov a trpezlivosti v tréningu a hre. Veríme, že nová sezóna prinesie nový vietor na naše šípkarské plachty a na konci budeme sumarizovať úspešnú plavbu. Srdečne sa tešíme na všetkých skalných a očakávame masívny prírastok nových hráčov. Veď už dlho vieme, že práve v našej lige sa stretáva pravidelne slovenská elita a to je to, čo nás láka prísť si zahrať a dokázať si, že na to máme.

My, šípkarský klub DC Nitra a organizátori Nitrianskej šípkarskej ligy, sa budeme aj túto sezónu snažiť o to, aby sme posunuli klasické šípky dopopredia, hlavne medzi lajckú verejnosť a aby sme sa priblížili k Lejksajdcentr aréne a vytvorili divákom atmosféru ako na športovom a kultúrnom podujatí.

V sezóne jar 2014 hráme o finančnú výhru 200 € a nádherné poháre a odmeny, za ktoré sa naozaj oplatí zúčastniť. Finančné výhry a vecné odmeny vo forme tričiek, šálov, diplomov, pohárov, plakiet, ... - proste maximum, čo sa sa dá na Slovensku na šípkach získať.

Tešíme sa na šípkarov zo slovenských veľkomiest ako sú Nitra, Trnava, Nové Zámky, Zlaté Moravce, Báb, Drážovce, Vráble, Bratislava, Štúrovo, Podhorany, Spišský Hrhov, a všetci ostatní...

 

Pravidlá NŠL jar 2014.

 

Všetkým šípkarom a šípkarkam želáme úspešný Nový rok 2014 ako v šípkach, tak aj v osobnom živote.

               PF

 

19.12.2013

Posledné kolo uzavrelo veľkú kapitolu jesennej časti Nitrianskej šípkarskej ligy a potvrdilo to, čo sa rysovalo už dlhší čas. Majstrom ligy sa stal Miloš Bédy, prvým vicemajstrom Juraj Vindiš a druhým vicemajstrom Juraj Lisý, ktorý sa stal zároveň aj víťazom posledného kola, keď vo finále zdolal Feriho Švihoríka. Tlačenka do TOP12 bola veľká, no posledné miesto si na poslednú chvíľku zaobstaral Feri Martinček. Krásne zavretie predviedol aj Juri Lisý, keď sa mu podaril vysoký finiš 152 a takmer dokonalý turnaj mu pokazil len v základnej skupine Paťko Kovacs, keď mu zobral jediný leg v turnaji. Krásnym oživením posledného kola boli dvaja nitrianski šípkari Robino Novotný a Janko Ilavský, ktorí nás poctili svojou účasťou a veríme, že sa stanú pravidelnými účastníkmi aj nastávajúcej jarnej časti našej ligy, ktorej začiatok bude niekedy v polovici januára, ale presnejšie dáme vedieť v priebehu krátkeho času.

Všetkým účastníkom, aj tým pravidelným, aj tým, ktorí si našli voľný deň a prišli si zahrať aspoň jeden krát, ďakujeme, že si našli čas na šípky a obohatili našu ligu svojími výkonmi.

Nadstavbové turnaje TOP12 a Lucky loser sa uskutočnia ako sme avizovali v sobotu 21.12.2013 od 12.30 hod. Hrací plán TOP12 platí ako je uvedený v pravidlách na túto sezónu a Lucky loser sa uvidí podľa počtu hráčov, ktorí sa zúčastnia.

 

Štatistiky 14. kola

Počet hráčov: 16
Bingo - Ján Galbavý, Juraj Vindiš
Zavretie (100+) - Juraj Lisý (152, 109), Jaroslav Oprala (112), Ján Galbavý (108), František Martinček (100),
Zavretie do 18. šípky - Miloš Bédy (4x), František Švihorík

Rozpis zápasov a konečné poradie sú v sekcii NŠL jeseň 2013.
 

 

Odmeny za sezónu jeseň 2013:

Majster ligy: Miloš Bédy

1. vicemajster: Juraj Vindiš

2. vicemajster: Juraj Lisý

Najviac bíng: Juraj Vindiš (13x)

Najvyššie zavretie: Miloš Bédy (170)

Plná účasť: Ján Galbavý, Gabriela Ivančíková, Roman Vágai, Juraj Vindiš

TOP12: Miloš Bédy, Juraj Vindiš, Juraj Lisý, Ján Galbavý, Jaroslav Oprala, Ladislav Dianovský, Michal Rafaj, Pavol Popovič, Daniel Kurovský, Róbert Danáč, Patrik Kovacs, František Martinček

 

 

 
 
Ďalšie správy sú v Archíve noviniek.